Gearchiveerd: 2 April 2022 WORKSHOP NBE!

mrt 21, 2022 | Nieuws, Projecten, Workshop, workshops

Workshop NBE

Fulkaan geeft je de mogelijkheid om samen met leden van het NBE te spelen en een unieke en leerzame ervaring op te doen.

Tevens krijg je meer dan 50% korting op het concert van het NBE na afloop van de workshop. https://www.lawei.nl/agenda/16923/Matthaus_Passion/Nederlands_Blazers_Ensemble

 

De workshop begint om 18.45 en eindigt om 19.30 waarna je aansluitend naar het concert van het NBE in de Lawei in Drachten kunt. Deelname aan de workshop is gratis!

Checklist:

  • Speel je fluit, hobo, klarinet (in bes), fagot, hoorn (in F), trompet, saxofoon (alt of sopraan), (bas)trombone, slagwerk (klein slagwerk en drumset) en/of contrabas/basgitaar?
  • Heb je al geruime tijd les?
  • Ben je tussen de 12 en 20 jaar oud?
  • Heb je zin om meer te leren over podiumpresentatie, muzikaliteit en mindset?

Geef je dan nu op bij m.stoffelsma@keunstwurk.nl

Vermeld in je mail je naam, leeftijd, instrument, docent, aantal jaren les/niveau en telefoonnummer.

Na aanmelding krijg je de kortingscode en muziek toegestuurd. 


Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) is een groep van ruim twintig topmusici die zo’n tachtig keer per jaar samenkomt om in binnen- en buitenland bijzondere programma’s te spelen. Gezamenlijke bezieling en honger naar avontuur drijft het NBE tot het maken van theatrale muziekprogramma’s die zelden onder één muzikale noemer te vangen zijn; het NBE combineert eigentijdse en oude muziek van alle soorten en maten die de zinnen en verbeelding prikkelt. Het NBE is altijd op zoek naar intrigerende samenwerkingen met musici uit andere culturen en spannende combinaties met andere disciplines. Met de vernieuwende programma’s wil het NBE een groot publiek verrassen, boeien, ontroeren en prikkelen.

Naast de concertseries op de Nederlandse podia, waaronder het Concertgebouw en het Muziekgebouw aan ’t IJ, verzorgt het NBE ieder jaar het spraakmakende Nieuwjaarsconcert dat door de VARA op tv wordt uitgezonden. 

www.nederlandsblazersensemble.nl