Win een NNO-solist!

okt 24, 2019 | Nieuws, workshops

Het Noord-Nederlands Orkest stelt een muzikant naar keuze beschikbaar aan een Friese hafabra-vereniging. Dus pak deze unieke kans!

De NNO-musicus speelt mee bij de uitvoering, is aanwezig bij een aantal repetities langs én geeft een workshop of masterclass aan de vereniging. Perfecte mogelijkheid dus om de vereniging naar een hoger niveau te tillen of dat stuk te spelen wat altijd al op de verlanglijst stond!

Wat moet je daarvoor doen?

Heel simpel. Schrijf een plannetje van maximaal twee A4-tjes met daarop antwoord op deze vragen en punten (en mail dit naar info@fulkaan.nl): 

Korte beschrijving van de vereniging (plaats, aantal leden + bezetting, repetitie-dag en een klein stukje geschiedenis)

Waarom doen jullie mee aan deze wedstrijd?

– Welk instrument willen jullie en waarom?
(de volgende instrument(alist)en zijn sowieso beschikbaar: koperblazers als hoorn, trompet, trombone en houtblazers als klarinet en fagot)

Het concert-idee: regulier concert met uitbreiding van solist, bijzonder stuk voor een speciale gelegenheid, binnen- of buitenconcert, jubileumconcert enzovoorts. Maak er wat moois van voor deze unieke mogelijkheid; hoe specialer, hoe beter.

– Welke stukken hebben jullie in gedachten?

– Datum/periode van het concert, de locatie van het concert (en verwacht aantal bezoekers).

Deadline voor het insturen: 31 december om 12.00 uur. Mail je plan naar info@fulkaan.nl met als onderwerp ‘JA, ik wil een NNO-solist winnen’.

De uitslag van de competitie vindt plaats op 18 januari 2020 voorafgaand aan het concert van NNO in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. 
Dit project is een samenwerking van het NNO, Fulkaan, Keunstwurk en OMF.