Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Fulkaan x Oranjewoud Festival

Fulkaan x Oranjewoud Festival

Fulkaan x Oranjewoud Festival: drie exclusieve workshops!

In samenwerking met Oranjewoud Festival biedt Fulkaan drie te gekke workshops aan op donderdag 30 mei.

Inschrijven

WORKSHOP JULIA PHILIPPENS
Laat je uitdagen door Julia Philippens, jazzvioliste bij Fuse en regelmatig op televisie te zien bij Podium Witteman. Samen met haar pianist Xavi Torres leert ze je swingen, improviseren, spelen wat er in je opkomt en hoe je tegelijk naar anderen kunt luisteren. Ontdek zelf hoe groovy je kan zijn: laat je noten maar thuis en laat je instrument shinen! (deze workshop is geschikt voor alle blaas- en strijkinstrumenten)

WORKSHOP YOUTH PERCUSSION POOL
Swing mee in het ritme van de Youth Percussion Pool! Deze unieke slagwerk-workshop is een internationaal educatief project van de enthousiaste percussioniste Tatiana Koleva. Haar performances gebruikt ze als open platform om andere muzikanten te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en samen spannende nieuwe programma’s te maken op festivals en andere inspirerende plekken. Beleef het zelf op Oranjewoud Festival!

MASTERCLASS ANDREAS MADER
De jonge saxofonist Andreas Mader vormt met zijn pianist Christos papa het meesterlijke duo M/P. Samen wonnen ze de Dutch Classical Talent Tour 2019/20, wat het duo optredens door heel Europa opleverde. Daar laten ze volop zien dat saxofoon en piano een fantastische combinatie is. Op het Oranjewoud Festival geeft Andreas je een persoonlijke masterclass van 15 minuten met een muziekstuk dat je zelf hebt gekozen. Luister daarnaast naar de tips en trics die Andreas geeft aan de andere kandidaten. Omdat dit een persoonlijke masterclass is, zijn er maar 6 plekken beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

INFO
Donderdag 30 mei 2019
19:30-21:00 uur
Oranjewoud Festival (naast Heerenveen)

Let op: er is beperkt plek. De workshops zijn niet leeftijdsgebonden. Deelname kost 10 euro. Heb je je al ingeschreven voor de Fulkaan Simmer Akademy? Dan mag je gratis meedoen aan de workshops op Oranjewoud Festival! Dus als je slim bent, schrijf je je daar eerst nog even voor in 🙂

Fulkaan
Fulkaan is talentontwikkelaar voor HaFaBra in Friesland. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen. Bij de jaarlijkse 5-daagse Simmer Akademy doen ze waardevolle les-, podium- en levenservaring op. Inschrijven voor de Simmer Akademy van 2019 kan via deze link: https://www.fulkaan.nl/simmer-akademy/inschrijven/

Krystl voor masterclass zang naar Simmer Akademy

Krystl voor masterclass zang naar Simmer Akademy

Krystl is bepaald geen onbekende in de Nederlandse popmuziek. De zangeres heeft inmiddels twee solo-albums uitgebracht met daarop succesvolle singles als Golden Days, Bottles, Fool For You en Circles. Dit resulteerde in een 3FM Award, een Edison, een Buma Award, een hele stapel clubtours én festivalshows op oa North Sea Jazz en Concert at SEA. In 2015/2016 deed ze haar eerste theatertour Krystl in het Klein.

Vorig jaar startte Krystl ook een nieuwe formatie; The BlueBirds. Samen met zangeressen Elske DeWall en Rachèl Louise brengt ze een fantastische ode aan country en americana. 

Meedoen aan de Simmer Akademy? Meer info en het inschrijfformulier vind je hier.

Reguliere verkoop Simmer Akademy 2019 van start

Reguliere verkoop Simmer Akademy 2019 van start

De Early Birds zijn gevlogen! Vanaf vandaag (15 april) zijn voor de Simmer Akademy van 2019 alleen nog reguliere tickets verkrijgbaar voor 95 euro.

Je krijgt er een bomvolle stapel toffe masterclasses voor terug: tijdens deze leuke en intensieve week aan het einde van de zomervakantie leer je (nog) beter je instrument te beheersen, zingen, spelen en/of dansen. Lees alles over de Simmer Akademy op deze pagina.

FSA19: Early Bird-korting nog t/m 14 april

FSA19: Early Bird-korting nog t/m 14 april

Het gaat lekker met de inschrijvingen voor de Simmer Akademy! De aanmelding stromen gestaag binnen, maar we hebben nog genoeg plek voor jong talent.

Inschrijven voor de Simmer Akademy van 2019 kost 95 euro, maar als je je uiterlijk 14 april inschrijft, ben je maar 75 euro kwijt. Dus wees er op tijd bij en profiteer van 20 euro korting!

Lees hier alles over de Simmer Akademy en klik hier voor het inschrijfformulier.

Disclaimer

Fulkaan is een initiatief van Keunstwurk en wordt mede mogelijk gemaakt door: OMF, SAKO en STAF.

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met cookies en welke wij exact gebruiken? Lees ons privacybeleid.

Fulkaan wordt mogelijk gemaakt door: