Fulkaan x De Lawei: kerstvoorstelling

nov 20, 2020 | Nieuws, Projecten, workshops

De Lawei in Drachten organiseert een bijzondere kerstvoorstelling en Fulkaan doet mee! Hoe de show begon is een familievoorstelling waarbij je in De Lawei langs vijf verschillende voorstellingen komt. Fulkaan stelde een team van theatermakers, spelers en muzikanten uit Noord-Nederland samen. Onder begeleiding van coaches Lus Hudepohl, Mayke van Veldhuizen en Brecht Wassenaar werkten zij aan één van de voorstellingen die je in de kerstvakantie kunt zien. Lees verder voor meer informatie.

*Vanwege de nieuwe coronamaatregelen die tot 19 januari 2021 gelden wordt deze voorstelling verplaatst.

Tijdens de donkere dagen in december presenteren we samen met de Lawei een heuse kerstcarrousel. In een spectaculaire route door het gebouw van De Lawei zie je niet één, maar vijf optredens over een frisse start. Ieder jaar ben je jarig, elke ochtend bedenk je wat je aantrekt, in de winter versieren we de kerstboom. Wat zou jij doen als je vandaag alles overnieuw mocht doen? Zou je opnieuw beginnen of het juist laten zoals het was? We nemen je mee langs leuke en grappige verhalen over hoe alles steeds weer opnieuw begint. Kaarten voor de voorstelling kun je bestellen op de website van De Lawei. Dit wil je niet missen!

Uitleg groepen
Tijdens de voorstelling plaatsen we het publiek in verschillende groepen. Elke groep bestaat uit maximaal 30 mensen die 1,5 meter afstand van elkaar houden. Elke groep komt binnen bij een andere ingang van De Lawei, zodat je elkaar als groep ook niet kruist. Op deze manier kunt je voorstelling helemaal coronaproof en zo veilig mogelijk ervaren.