Fulkaan x Oranjewoud Festival

mrt 20, 2019 | Uncategorized

Fulkaan x Oranjewoud Festival: drie exclusieve workshops voor jong talent!

In samenwerking met Oranjewoud Festival biedt Fulkaan drie te gekke workshops aan op donderdag 30 mei, speciaal voor jong Fries talent.

 

Inschrijven

 

WORKSHOP JULIA PHILIPPENS
Laat je uitdagen door Julia Philippens, jazzvioliste bij Fuse en regelmatig op televisie te zien bij Podium Witteman. Samen met haar pianist Xavi Torres leert ze je swingen, improviseren, spelen wat er in je opkomt en hoe je tegelijk naar anderen kunt luisteren. Ontdek zelf hoe groovy je kan zijn: laat je noten maar thuis en laat je instrument shinen! (deze workshop is geschikt voor alle blaas- en strijkinstrumenten)

 

WORKSHOP YOUTH PERCUSSION POOL
Swing mee in het ritme van de Youth Percussion Pool! Deze unieke slagwerk-workshop is een internationaal educatief project van de enthousiaste percussioniste Tatiana Koleva. Haar performances gebruikt ze als open platform om andere muzikanten te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en samen spannende nieuwe programma’s te maken op festivals en andere inspirerende plekken. Beleef het zelf op Oranjewoud Festival!

 

MASTERCLASS ANDREAS MADER
De jonge saxofonist Andreas Mader vormt met zijn pianist Christos papa het meesterlijke duo M/P. Samen wonnen ze de Dutch Classical Talent Tour 2019/20, wat het duo optredens door heel Europa opleverde. Daar laten ze volop zien dat saxofoon en piano een fantastische combinatie is. Op het Oranjewoud Festival geeft Andreas je een persoonlijke masterclass van 15 minuten met een muziekstuk dat je zelf hebt gekozen. Luister daarnaast naar de tips en trics die Andreas geeft aan de andere kandidaten. Omdat dit een persoonlijke masterclass is, zijn er maar 6 plekken beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

 

INFO
Donderdag 30 mei 2019
19:30-21:00 uur
Oranjewoud Festival (naast Heerenveen)

 

Let op: er is beperkt plek. Deelname kost 10 euro. Heb je je al ingeschreven voor de Fulkaan Simmer Akademy? Dan mag je gratis meedoen aan de workshops op Oranjewoud Festival! Dus als je slim bent, schrijf je je daar eerst nog even voor in 🙂

 

Fulkaan
Fulkaan is talentontwikkelaar voor HaFaBra in Friesland. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen. Bij de jaarlijkse 5-daagse Simmer Akademy doen ze waardevolle les-, podium- en levenservaring op. Inschrijven voor de Simmer Akademy van 2019 kan via deze link: https://www.fulkaan.nl/simmer-akademy/inschrijven/