Eerste docenten #FSA20 zijn bekend!

apr 6, 2020 | Nieuws

Nu bijna alles stil ligt vinden we het belangrijk dat er iets leuks is om naar uit te kijken: de eerste docenten voor onze Summer Academy zijn bevestigd!

Achter de schermen van Fulkaan Summer Academy borrelt het van toffe plannen. De voorbereidingen zijn in volle gang om De Lawei in augustus weer een week lang op z’n kop te zetten. Dit jaar is er geen splitsing in de aanmelding: iedereen doet mee onder het nieuwe thema ICON

Tijdens de Summer Academy werk je vanuit de disciplines muziek, zang, theater en dans een hele week aan een eindpresentatie. In de ochtend krijg je verdiepende workshops en masterclasses, ‘s middags is het oefenen geblazen voor de eindpresentatie. Dat wordt een cross-over van alle disciplines en het eindproduct wordt samen met de coaches bepaald. 

Die coaches staan te springen om je talent naar een hoger niveau te tillen! 

Het te gekke danscollectief 155 geeft een breakdance/battleworkshop! Deze formatie creatieve vrienden met een gedeelde passie voor bewegingsvormen, muziek, film, bizarre humor en kunst.

Voor de theaterploeg hebben we een toffe workshop Stagefighting van Vanguard Action, waarin je theatraal geweld leert gebruiken voor een meeslepend gevecht. Get ready to sweat! 

Trombonekoning Arjen Attema neemt de hele week de muzikanten onder zijn hoede. Arjen ken je nog van Broken Brass, en in het dagelijks leven is hij Docent Muziek in Sneek.

De bekende zangeres en stemacteur Laura Vlasblom geeft een verdiepende zangworkshop. Vlasblom deed meerdere keren mee aan het Eurovisie Songfestival, daarnaast is ze te horen in animatiefilms als Kleine Zeemeermin, Aladdin en Madagascar. 

Lees meer over de coaches op deze pagina en schrijf je in via deze link. De lijst met docenten wordt de komende tijd nog verder aangevuld – hou daarvoor ook onze Facebook en Instagram in de gaten! 

Voor nu: stay safe, stay kind en we gaan er een te gekke week van maken deze zomer!