28 mei 2023 | Blazersclinic Eric Vloeimans (gratis)

feb 9, 2023 | Nieuws, Projecten, Workshop, workshops

Blazers opgelet!

Improviserend trompettist en componist Eric Vloeimans komt 28 mei naar Friesland! En jij kan een blazersclinic bij hem volgen. Hoe gaaf is dat?
 
Eric studeerde klassiek trompet aan het Rotterdams Conservatorium en volgde daar later de jazzopleiding. In de Verenigde Staten volgde hij lessen bij Donald Byrd en maakte hij deel uit van de bigbands van Frank Foster en Mercer Ellington. Zijn motto is: ‘Ik maak muziek voor miljoenen, maar die heb ik nog niet allemaal bereikt’. 
 
Praktische informatie
Deze workshop is voor jongeren van 12 tot 21 jaar. 28 mei volg je van 14.00 uur tot 17.00 uur de clinic op het Oranjewoud Festival, waarna je ’s avonds van 18.30 uur tot 19.00 uur alles wat je geleerd hebt mag showen op één van de podia op het festival. Ben jij een getalenteerde blazer en heb je minimaal 4 jaar speelervaring? Meld je dan aan voor deze toffe workshop!
 
Wil je na het optreden genieten van de andere acts op het festival? Als deelnemer van de clinic betaal je per festivalconcert €2,50 entree! Willen je ouders komen kijken naar het eindoptreden? Zij betalen €5,00 entree voor het festival.
 
Aanmeldingen zijn gesloten.