16 juli 2023 | Le Monde Saxofoondag met Allard Buwalda en Johan van der Linden (GRATIS)

mrt 7, 2023 | Nieuws, Projecten, Workshop, workshops

Speel samen met deze wereldberoemde saxofonisten!

 

Allard Buwalda ken je misschien van shows met de Edwin Eversband of optredens tijdens programma’s van Paul de Leeuw. Samen met Johan van der Linden, beroemd saxofonist en lid van het Nederlands Blazers Ensemble, komt hij deze zomer naar Friesland! Johan en Allard gaan tijdens de workshop in op onderwerpen als sound, timing, intonatie en techniek maar besteden ook aandacht aan de verschillende mogelijkheden bij het kiezen van je materiaalkeuze (mondstuk/rieten etc). In het saxofoonorkest onder leiding van Johan van der Linden speel je tijdens de workshop een nieuw, gevarieerd repertoire. Allard geeft je daarnaast een idee van hoe hij te werk gaat in de studio en zal je laten zien hoe hij een solo opbouwt. Dit wil je zeker niet missen!

Deze dag is een samenwerking van Fulkaan met Le Monde.

Praktische informatie
Deze dag is geschikt voor iedere amateursaxofonist die naast de harmonie, fanfare of bigband ook eens op een andere manier met de saxofoon in aanraking wil komen. Uiteraard zijn ook saxofonisten die op een ander merk dan Le Monde spelen van harte welkom! De deelnemers aan deze Le Monde Saxofoondag worden onderverdeeld in 2 groepen; Jeugd (12-21 jaar) en volwassenen. Beide groepen zullen zowel de workshop o.l.v. Johan van der Linden als bij Allard Buwalda volgen.
Je volgt de clinic op 16 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur in Cultuurkwartier Sneek. Voor de saxofoondag is een speelervaring van minimaal 4 jaar gewenst. Sollie Muziek zal de gehele dag aanwezig zijn voor advies betreffende onderhoud en reparaties, hij daarnaast een kleine check uitvoeren om de technische staat van jouw instrument ter plekke te beoordelen.
Aanmelden
Ben jij bij de saxdag 2023? Aanmelden kan via dit formulier.